Een goed begin

 

 
 

 

 

 

home

Student-onderzoekers

Sanne Kamerik, student
Sanne is in september 2016 begonnen aan de Research Master 'Developmental Psychopathology in Education and Child Studies' en is betrokken bij het project Een Goed Begin in het kader van haar masterscriptie. Bij 'Een Goed Begin' is zij betrokken bij het uitvoeren van de vijfde en de zesde afspraak. Naast haar studie heeft Sanne huiswerkbegeleiding gegeven aan basisschoolscholieren en is ze au pair geweest in Nieuw-Zeeland.

 

Sam Dekker, student
Sam heeft in 2016 haar Bachelor Pedagogische Wetenschappen behaald aan de Universiteit Leiden. Momenteel is zij bezig met de Research Master ‘Developmental Psychopathology in Education and Child Studies’. Sam is werkzaam bij ‘Een Goed Begin’ in het kader van haar Masterscriptie en zal zich bezighouden met de vijfde en zesde afspraak. Naast ‘Een Goed Begin’ loopt zij stage bij het Leids Universitair Behandel en Expertise Centrum in Leiden. Naast haar studie heeft Sam studiebegeleiding en bijles gegeven aan middelbare scholieren met een autismespectrumstoornis of aandachtsproblematiek.

Lai-San Fu, student
Lai-San is in 2017 begonnen met haar masteropleiding orthopedagogiek aan de Universiteit Leiden. Ze is werkzaam bij Een goed begin in het kader van haar masterscriptie. Ze is betrokken bij de 5e afspraak als de kinderen 30 maanden oud zijn. Naast haar studie werkt ze in de horeca en geeft huiswerkbegeleiding.

 

 

 

Tessa Hoogvliet, student
Tessa is in september 2017 begonnen met de master ‘Clinical Child and Adolescent Studies’ aan de Universiteit in Leiden en is betrokken bij ‘Een Goed Begin’ in het kader van haar masterscriptie. Zij is voornamelijk betrokken bij de vijfde afspraak, waarbij de kinderen ongeveer 2,5 jaar oud zijn. Naast haar studie geeft zij één-op-één begeleiding aan een jongen met een ontwikkelingsachterstand en autisme.

 

 

Germaine Lüschen, student
Germaine is in september 2017 begonnen aan de master ‘Clinical Child and Adolescent Studies’. Ze is betrokken bij het project ‘Een Goed Begin’ in het kader van haar masterscriptie. Ze is betrokken bij het uitvoeren van de vijfde (en zesde) afspraak. Naast haar studie begeleidt Germaine kinderen met een ontwikkelingsstoornis bij Prodeba en doet ze vrijwilligerswerk bij GGZ Rivierduinen en de Ronald McDonald kinderdaktuin in het LUMC.

 

 

 

 

 

Informatie over het onderzoek

Deelname aan het onderzoek

Info voor verloskundigen en hulpverleners

Babylab

Wie zijn wij?

Contact

Link naar andere websites